بیرجند
همایش و نمایشگاه مواد اولیه و افزودنی های مورد مصرف در تولید انواع مواد غذایی

ارسال مقاله

ارسال مقاله

 امکان ارسال مقاله پیرامون سرفصل های همایش و نمایشگاه :
سرفصل‌های همایش و نمایشگاه عبارت‌اند از:
1- مواد اولیه و افزودنی‌های مورد مصرف در تولید انواع مواد غذائی
•موارد مرتبط با ویژگی‌های مواد اولیه و افزودنی‌های مورداستفاده در تولید مواد غذایی
• فنّاوری‌ها و روش‌های تولید انواع مواد اولیه و افزودنی‌های مورداستفاده در تولید مواد غذایی
2-مواد اولیه و افزودنی‌های مورد مصرف برای تولید غذاهای فراسودمند Functional food
•روش‌های پیشنهادی برای نگهداری و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی
•نقش فرمولاسیون و شیوه تولید در افزایش ماندگاری ماده غذایی
•نقش مواد اولیه و افزودنی‌های فراسودمند در افزایش ماندگاری مواد غذایی
•مواد نگه‌دارنده و ضد اکسایش طبیعی
•روش‌های کاهش به‌کارگیری افزودنی‌ها و مواد نگه‌دارنده مصنوعی در محصولات غذائی
•استانداردهای استفاده از افزودنی¬ها و مواد نگه‌دارنده
3- بسته‌بندی و نگهداری
•روش‌های انبارش و انبارداری مواد اولیه و افزودنی‌های مورد مصرف در صنایع غذائی
•میکروبیولوژی مواد اولیه و افزودنی‌های مورد مصرف در صنایع غذائی
•شیمی مواد اولیه و افزودنی‌های مورد مصرف در صنایع غذائی
 
تاریخ های مهم همایش :
 
ثبت نام بدون تاخیر :
 
از تاریخ۹۶/۸/۱۳ الی ۹۶/۹/۳۰
 
ثبت نام با تاخیر :
 
از تاریخ ۹۶/۹/۳۰الی ۹۶/۱۱/۱۰
 
 
در صورت عضویت در انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مشمول تخفیف در ثبت نام خواهید شد 
سایت انجمن:
www.ifsta.ir
 
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وب سایت: www.ifstaaddetives.ir
 
کانال تلگرامی همایش:
https://t.me/ifstaaddetives
 
مراجعه و یا با شماره های:
 
۴۴۲۹۳۴۵۰_۴۴۲۹۳۴۵۵_۴۴۷۸۰۵۳۹
تماس حاصل فرمایید



تعداد بازدید : 425
زمان انتشار : 1396/08/29





نظر شما درباره این مطلب چیست ؟


5 + 15 =
   
   

Power by : RAAKCMS