بیرجند
صفحه اول       درباره ما

بنا به‌ضرورت ایجاد تشکلی در بخش صنایع غذایی کشور در سال 1364 با همفکری و همت تعدادی از اساتید، متخصصین و مسئولان مرتبط بخش‌های دولتی و خصوصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پایه‌ریزی شد. همکاری، همیاری و اعتقاد اعضاء به‌ویژه در بخش‌های صنعت و دانشگاه موجب تعالی این انجمن شد به‌نحوی‌که امروز این تشکل با انجام خدماتی در عرصه صنعت غذای کشور به‌عنوان یک مرجع غیردولتی مورد اعتماد مسئولان مرتبط با آن اعم از سازمان‌های دولتی، بخش صنعت، متخصصین و سایر متصدیان شناخته می‌شود. این انجمن دارای رتبه A در سال‌های متوالی بر اساس ارزیابی انجام‌شده توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هست و از زمان تشکیل تاکنون اقدام به برگزاری همایش‌ها، هم‌اندیشی‌ها و کنگره‌های بسیاری نموده است. همچنین از دیگر فعالیت‌های این انجمن می‌توان به انتشار چهار فصلنامه علمی- پژوهشی درزمینهٔ علوم و صنایع غذایی، انتشار ماهنامه علمی خبری سنگر صنعت غذا، ایجاد و تشکیل دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد مراکز آموزش علمی- کاربردی صنعت غذا (هشتگرد، تهران، مراغه و تربت‌جام) و بسیاری از فعالیت‌های دیگر که در حوصله این مقدمه نیست اشاره کرد. یکی دیگر از فعالیت‌هایی که این انجمن از بدو تأسیس انجام داده مسئله ارتباط با صنعت بوده که مورد تأکید همه مسئولین نظام از ابتدا تابه‌حال بوده است.


تعداد بازدید این صفحه :793
تاریخ انتشار صفحه : 1396/07/13

Power by : RAAKCMS